Press "Enter" to skip to content

Beschermers

 

In de paardensport zijn er verschillende soorten beschermers te krijgen die kunnen afwijken in vorm, maat, gebruikte materiaal en kleur.

 

Vaak bij de kleinere beentjes hebben ze eigenlijk 1 gemeenschappelijke factor : de meeste beschermers zitten qua pasvorm niet fijn bij de pony’s. Vaak zijn ze te lang op het pees gedeelte waardoor ze in de voorknieën zitten met het optillen van de benen, soms vallen ze niet mooi om de kogel zodra de pony sokken heeft of een wintervacht.

Hier bij Frutzels hebben wij diverse modellen ontworpen of aangepast en getest op pasvorm, gebruiksgemak en kleurechtheid.

 

Peesbeschermer model Kybur :

Het model kan aan de buitenkant voorzien worden van softshell of skaileer en wordt gevoerd met neopreen.De klittenband sluitingen zijn voorzien van elastiek voor een nog betere pasvorm en wordt afgewerkt met kunstleer

 

 

Peesbeschermer model Chilli (3-in-1 beschermer)

Het model kan aan de buitenkant voorzien worden van softshell of skaileer en wordt gevoerd met neopreen. Het klittenband is afgewerkt met kunstleer of softshell.

 

 

 

Strijklappen model : Juul

Het model kan aan de buitenkant voorzien worden van softshell of skaileer en wordt gevoerd met neopreen. De klittenband sluitingen zijn voorzien van elastiek voor een nog betere pasvorm en worden afgewerkt met kunstleer.

 

 

Springschoenen 

Het model kan aan de buitenkant voorzien worden van softshell of skaileer en wordt gevoerd met neopreen. Het klittenband is afgewerkt met kunstleer of softshell.

Peesbeschermer model Kybur Mini – Shetlander € 30,00
  Shetlander € 35,00
  Pony € 40,00
Peesbeschermer model Chilli Mini – Shetlander € 37,50
  Shetlander € 42,50
  Pony € 47,50
Strijklap model Juul Mini – Shetlander € 22,50
  Shetlander € 25,00
  Pony € 30,00
Springschoenen Mini – Shetlander € 20,00
  Shetlander € 22,50
  Pony € 25,00