Bijzonder Comfortabel 

Ben je op zoek naar iets bijzonders om te geven of om in te zetten tijdens de beoefening van de paardensport kijk dan vooral verder in mijn webshop.

Je ziet in mijn webshop producten die ik voor andere klanten heb gemaakt. Er is geen voorraad want ik werk enkel op bestelling en pas iedere bestelling volledig aan jouw wensen aan.

BIJZONDER

Baby

Van bijtring tot muziekdoos en dat ook nog eens in de looks van jouw paard/pony.


Dit is een onderdeel van de Look-a-Like collectie

Gehaakt

Of je nu klein of groot bent het is altijd leuk om een knuffel, portemonnee of sleutelhanger van jouw paard/pony te ontvangen. 
Dit is een onderdeel van de Look-a-Like collectie

Horseboarding

Aan de slag met jouw paard of pony en dan ook nog eens in stijl over straat? Bij Frutzels maken wij alle accessoires voor horseboarding met de hand.

Paarden

In de paardensport verzamel je nogal wat spullen en helaas is het vaak veel van hetzelfde. Daar heb ik de oplossing voor gevonden. In stijl en bijzonder op pad met comfortabel materiaal voor jouw paard en voor jezelf. Alle accessoires in jouw favoriete kleur. Bekijk de mogelijkheden. 

COMFORTABEL

Kleding & accessoires

Menschorten voor comfort en als onderdeel van jouw wedstrijdkostuum. Iedereen is anders gebouwd en daarom is het vaak moeilijk om de juiste presentatie te hebben: of het schort is te kort waardoor jouw broek zichtbaar is of het schort sluit niet mooi aan bij jouw middel. Ik ken deze uitdagingen en door een op maat gemaakt menschort voorkom je frustraties. 

Auto & Trailer

Volledig in stijl naar stal of een wedstrijd? Een aantal accessoires maken jouw reis af.

Wagen & Tuig

Comfort en een luxe uitstraling. 

Diversen

Een bijzonder cadeau geven.... Iets wat je in kleur voor iemand persoonlijk samenstelt. 

Look-a-Like

Een mini-versie van jouw allerliefste.
Dit is mijn grootste passie - aan de hand van een foto probeer ik jouw allerliefste zo nauwkeuring mogelijk na te maken. Je kunt bij een aantal ontwerpen dit aanvullen/combineren met echt paardenhaar.

Meer weten?

Netherlands

* Ik wil graag regelmatig marketing updates, nieuwtjes en speciale aanbiedingen van je ontvangen per e-mail. Ik kan mijn toestemming op elk gewenst moment intrekken door op de afmeldlink onderaan elke marketingmail te klikken of door je een verzoek per mail te sturen.

Onze privacyverklaring is van toepassing.