Look-a-Like

Een mini-versie van jouw allerliefste.
Dit is mijn grootste passie - aan de hand van een foto probeer ik jouw allerliefste zo nauwkeuring mogelijk na te maken. Je kunt bij een aantal ontwerpen dit aanvullen/combineren met echt paardenhaar.

Look-a-Like | Hoe werkt het?

Een Look-a-Like is uiteraard niet standaard aanwezig. Ik maak gebruik van een aantal afbeeldingen om ervoor te zorgen dat jouw gekozen product gelijkenissen heeft met de afbeeldingen die ik ontvangen heb.

STAPPENPLAN BESTELLEN LOOK-A-LIKE

1 | 

Bestelling plaatsen

Je kiest het product wat jouw voorkeur heeft en rond de bestellingsprocedure volledig af.


2 | 

Contact


Binnen 1 - 3 werkdagen neem ik via mail contact met jou op.


3 |

Afbeelding


Je stuurt gedetailleerde afbeeldingen per mail van de pony of het paard waar jij een Look-a-like van wenst


4 | 

Aan de slag


Zodra ik de afbeeldingen ontvangen heb ga ik voor jou aan de slag. Het is allemaal handwerk en er wordt veel zorg besteedt aan de kleine details. Dit duurt ongeveer 14 dagen.


5 | 

In huis


Tijdens mijn werk houd ik jou per mail op de hoogte van de vorderingen. Zodra jouw Look-a-like klaar is ontvang je een verzendbevestiging.